Thursday, January 27, 2022

Min bästa födelsedagsuppsats

Min bästa födelsedagsuppsats



Denna speciella restaurang var inte så dyr men den var mycket födelsedagsvänlig. För det här är dagen vi kommer in i denna vackra värld. Jag blev välsignad av mina föräldrar och de äldre där. Huset var mörkt när jag ringde på klockan efter att ha kommit tillbaka från undervisningen. Bästa uppsatsen om min födelsedagsfirande på engelska:, min bästa födelsedagsuppsats. På min födelsedag gav mina föräldrar mig en vacker klänning i present.





Populära ämnen



Min bästa födelsedag någonsin. Jag vaknade upp och kände mig väldigt upprymd på min tioårsdag då jag hade lovat att unna mina vänner en glass i skolan min bästa födelsedagsuppsats. Jag slukade frukosten och cyklade så fort jag kunde till skolan. Alla mina vänner väntade vid skolans entré, med ett stort födelsedagskort till mig. Jag kom hem från skolan upprymd över det roliga jag hade men kände mig ledsen över att det inte fanns någon fest att se fram emot på kvällen. Huset var mörkt när jag ringde på klockan efter att ha kommit tillbaka från undervisningen.


Precis när jag undrade varför ingen var hemma på min speciella dag, öppnades dörren och min bästa födelsedagsuppsats lamporna tändes och tjugo av mina vänner ropade vår förvåning!! Jag kunde inte hålla tillbaka min upphetsning och kramade min mamma och pappa för att de arrangerade denna överraskningsfest för mig. Det fanns mer på gång! Alla mina vänner hade bjudits in för en övernattning som skulle följas av en film på biograferna nästa morgon. Min mamma hade gjort min favoritmat till oss alla. Efter att jag öppnat alla mina presenter spelade vi brädspel hela kvällen. Efter en lång session med kuddkrig och lyssnande på spökhistorier somnade vi alla efter midnatt. Mina vänner åkte hem, nästa eftermiddag, efter filmen.


Jag återvände hem tacksam till mina föräldrar för att de gav mig den bästa födelsedagen någonsin! Hindiuppsats, engelsk uppsats, punjabiuppsats, min bästa födelsedagsuppsats, Biografi, allmän kunskap, Ielts uppsats, uppsats om sociala frågor, min bästa födelsedagsuppsats, Brevskrivning på hindi, engelska och punjabi, moraliska berättelser på hindi, engelska och punjabi. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren för min bästa födelsedagsuppsats nästa gång jag kommenterar. Engelska uppsatser. Min bästa födelsedag någonsin Jag vaknade och kände mig väldigt, upprymd på min tioårsdag då jag hade lovat att unna mina vänner en glass i skolans matsal. Etiketter: Engelsk uppsatsmin bästa födelsedagsuppsats, Engelska uppsatser Uppsats på engelskaParagraphShort ParagraphShort SpeechSpeech.


relaterade inlägg. Om författaren Absolute-Study Hindi Essay, English Essay, Punjabi Essay, Biography, General Knowledge, Ielts Essay, Social Issues Essay, Letter Writing in Hindi, English and Punjabi, Moral Stories in Hindi, English and Punjabi. Lämna ett svar Avbryt svar Spara mitt namn, e-post och hemsida i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.





inledningen av degeluppsatsen



Efter att jag öppnat alla mina presenter spelade vi brädspel hela kvällen. Efter en lång session med kuddkrig och lyssnande på spökhistorier somnade vi alla efter midnatt. Mina vänner åkte hem, nästa eftermiddag, efter filmen. Jag återvände hem tacksam till mina föräldrar för att de gav mig den bästa födelsedagen någonsin! Hindiuppsats, engelsk uppsats, punjabiuppsats, biografi, allmän kunskap, eltsuppsats, uppsats om sociala frågor, brevskrivning på hindi, engelska och punjabi, moraliska berättelser på hindi, engelska och punjabi. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Engelska uppsatser. Min bästa födelsedag någonsin Jag vaknade och kände mig väldigt, upprymd på min tioårsdag då jag hade lovat att unna mina vänner en glass i skolans matsal.


Etiketter: engelsk uppsats , engelska uppsatser , uppsats på engelska , stycke , kort stycke , kort tal , tal. relaterade inlägg. Om författaren Absolute-Study Hindi Essay, English Essay, Punjabi Essay, Biography, General Knowledge, Ielts Essay, Social Issues Essay, Letter Writing in Hindi, English and Punjabi, Moral Stories in Hindi, English and Punjabi. Min födelsedag började också med mina föräldrars önskemål. Så fort det ringde på dörren började mina vänner och släktingar hälsa på mig. Efter att ha sett alla lyckönskningar gick jag och la mig, gick upp tidigt på morgonen, tog ett bad, gick till granntemplet och tog emot Guds och mina föräldrars välsignelser.


Pappa kom sedan med Cadbury-choklad till mig att dela med alla vänner i skolan. Jag gick till skolan med choklad. Alla vänner i klassen önskade mig en grattis på födelsedagen. Klassläraren önskade mig också en grattis på födelsedagen. Alla choklad som jag tog med mig delades av mina vänner och klasskamrater. Grattis till alla som tackar mig. Så småningom, när kvällen närmade sig, växte min upphetsning. För på kvällen var det dags att fira min födelsedag. På min födelsedag gav mina föräldrar mig en vacker klänning i present. Mina föräldrar bjöd in grannar, vänner och släktingar för att fira min födelsedag.


Min kusin och syster dekorerade rummet vackert till min födelsedag. Pappa beställde en vacker tårta till mig. Min tårta från förra året var lika stor som en cricketbana eftersom jag älskar cricketspelet så min pappa gjorde en cricketbana till mig. Sedan satte jag alla ljus på tårtan och alla sjöng unisont och önskade mig grattis på födelsedagen. Sedan gav jag tårtan till alla vänner och släktingar som hade styckat tårtan. Sedan gav alla mig några presenter. Jag blev välsignad av mina föräldrar och de äldre där. Efter att ha styckat tårtan tog jag alla mina vänner och gick till ett annat rum. I det rummet brukade min kusin och bror spela för mig och alla mina vänner och planerar att lösa pussel.


Alla spelade glatt spelet tillsammans och löste även pusslet. Sedan efter födelsedagsfesten åkte alla mina vänner och släktingar hem. Under de senaste åren har mina föräldrar matat de stackars barnen som bor i grannslummen efter min födelsedag. På samma sätt gick vi i år för att donera choklad, kex, frukt och lite andra saker till några fattiga barn som bor i slumområden. Barnen som bor i slummen hade idéer för min födelsedag så de gav mig tårtor och till och med presenter. Jag skar tårtan där också och alla barn där kände på tårtan.


Sedan matade vi barnen med maten. Jag blev ännu gladare när jag såg de glada uttrycken i dessa barns ansikten. Efter att ha kommit hem därifrån i ett trött tillstånd och alla sov men i mitt sinne var jag ivrig efter att se gåvorna som gavs av alla mina vänner och släktingar. Så jag sov och väntade på att det skulle hända på morgonen. Efter att ha gått upp på morgonen och duschat gick jag för att öppna presenten. Jag blev väldigt glad över att se presenterna. När det började utvecklas började mer dyka upp i mitt ansikte när jag fick alla mina favoritprylar i present till min födelsedag.


Någon gav mig min favorittecknade film i present och någon gav mig studierelaterade saker. Vissa donerade till och med dekorativa föremål. Men jag älskade alla dessa gåvor. Och mer värdefullt än detta var det faktum att alla anhöriga var välsignade med matchen. Så här firar jag min födelsedag varje år med glädje och entusiasm. Och i år kommer att fira födelsedagar på samma sätt.

No comments:

Post a Comment