Monday, December 20, 2021

Uppsats om mångfald på arbetsplatsen

Uppsats om mångfald på arbetsplatsen



Inledning Olika grupper som; en nation, en grupp människor, ett företag, ett yrke eller en organisation har olika kulturer, dvs. Hemnyheter Uppsatsämnen Argumentativ och kontroversiell uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Det är ett bra ställe att hitta dessa källor. Olika grupper som; uppsats om mångfald på arbetsplatsen nation, en grupp människor, ett företag, ett yrke eller en organisation har olika kulturer, dvs. Eriksen Thomas Hylland, Dessutom är organisationen dedikerad till transparens och att sätta modiga mål och mål.





Diskussion



Olika grupper som; en nation, en grupp människor, uppsats om mångfald på arbetsplatsen, ett företag, ett yrke eller en organisation har olika kulturer, dvs. olika grundläggande normer och värderingar. Varje kultur är olika i hur dess människor föredrar att möta situationer, närma sig varandra eller lösa problem, och detta skapar ofta skillnader när de relaterar till människor från andra kulturer. Skillnader har funnits på arbetsplatsen så länge människor samlats för ett gemensamt syfte. Ekonomer och uppsats om mångfald på arbetsplatsen yrkesverksamma har noggrant granskat mångfaldens roll på arbetsplatsen och insett att de utmaningar som den medför är enorma.


Vissa gånger på någon arbetsplats kan vissa typer av kommentarer, skämt och flirt accepteras eller tas för givna. Så mycket som det kommer att finnas ursäkter för sådana små beteenden, bör det inte uppmuntras eller ges utrymme att fortsätta eftersom sådant beteende kommer att växa sig djärvare och mer rotade i kulturen med tiden, Ferraro, Många individer kanske inte inser det, men detta är faktiskt diskriminering mot andra anställda och personal. Ledningen eller arbetsgivaren bör se till att varje anställd, oavsett kön, ras, religion, kulturell bakgrund, fysisk förmåga, social klass, ekonomisk status eller anställningsnivå känner sig uppskattad och ges lika erkännande som alla andra.


Företaget kommer i detta fall att möta dåliga prestationer av de anställda som leder till låga vinster och i slutändan missnöje hos intressenterna, Ferraro, Det finns många typer av diskriminerande fall som inkluderar; ras, kön och ålder. Vanligtvis inträffar de flesta av dessa diskrimineringsfall när man försöker få fördelar på ett orättvist sätt mot en arbetskamrat eller helt enkelt är oprofessionell, Ngomsi Alla typer av diskriminering är olagliga och företag, individer, arbetsgivare, företag eller någon annan enhet kan stämmas baserat på följande diskriminering:.


Under hela USA:s historia har regeringen antagit många lagar och handlingar som försöker minimera och befria uppsats om mångfald på arbetsplatsen samhälle av diskriminering av någon form. Här kommer vi att titta på några av de stora lagar som har antagits för att motverka denna last och tiden när de antogs. Tvärkulturella skillnader uppstår på en arbetsplats på grund av olika faktorer, vissa är positiva, andra oundvikliga men tyvärr är många negativa. Dessa faktorer kan inkludera etnocentrism, historia och stereotyper, språk och generaliseringar av grupper och kulturer. Varje företagsorganisation strävar efter att ha ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med sina anställda, ge instruktioner till dem och hantera sin personal väl.


Rättvisa och diskriminering uppsats om mångfald på arbetsplatsen kan förbise eventuella skillnader mellan personal på kontoret eller arbetsplatsen i rättvisans namn, men detta är inte den lätta vägen ut eftersom dessa faktorer alltid kommer att visa sig var som helst i arbetsmiljön. Istället bör arbetsgivare, anställda och arbetskamrater i allmänhet anamma acceptans, omfamning och kompromisser när de har att göra med arbetskamrater av olika kön, ras, ålder eller social klass, Eriksen, För en objektiv och framgångsrik ledning enligt Samuel C. Detta leder definitivt till goda arbetsgivare-anställda relationer, kontorsmiljörelationer, kommunikation och i slutändan hög produktion och prestation.


Certo, uppsats om mångfald på arbetsplatsen, Samuel C. Övervakning, koncept och färdigheter 6:e ​​upplagan. Delaware, USA. Eriksen Thomas Hylland, The Making and Unmaking of Difference s. Ferraro, Paul J. NY, uppsats om mångfald på arbetsplatsen, USA. Mångfald på arbetsplatsen. Inledning Olika grupper som; en nation, en grupp människor, ett företag, ett yrke eller en organisation har olika kulturer, dvs. Diskussion Utmaningar med mångfald på arbetsplatsen Ibland på någon arbetsplats kan vissa typer av kommentarer, skämt och flirt accepteras eller tas för givna. Relaterade inlägg: Hispanic Women in Education Work-Life Balance Betydelse Stereotyper i näringslivet — plastikkirurgi för att komma framåt Interkulturell kommunikation på arbetsplatsen.


Citera detta papper APA-6 MLA-8 Chicago N-B Chicago A-D APA-7 Harvard. Referens UniPapers. Arbete som citeras "Mångfald på arbetsplatsen. Bibliografi UniPapers. Referenser UniPapers. Kopiera till urklipp. Kontrollera priset på ditt papper. Managing Innovation på Nypro, INC. Big Auto Drive Companys intresse... Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår cookiepolicy OK.





filosofi om sjuksköterskeuppsats



Uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Inledning Idag är mångfald på arbetsplatsen avgörande för effektiva organisatoriska prestationer, särskilt inom hälsovårdsmiljön. Vikten av mångfald på arbetsplatsen I själva verket bestäms vikten av mångfald i arbetsmiljön av den kulturella mångfalden i det samtida samhället. Sammanfattning av etnisk mångfald på arbetsplatsen Idag är den etniska mångfalden på arbetsplatsen i hälso- och sjukvårdsmiljön fortfarande relativt låg, men det är fortfarande möjligt att spåra den växande trenden till en bredare registrering av företrädare för etniska minoriteter i omvårdnad. Underrepresentation av minoriteter inom omvårdnad Den nuvarande underrepresentationen av minoriteter inom omvårdnad väcker problemet med att patienterna kan tillhandahålla vårdtjänster på ett adekvat sätt.


Mångfaldens inflytande på omvårdnad Faktum är att mångfalden har en betydande inverkan på omvårdnad eftersom mångfalden definierar effektiviteten av omvårdnad. Sammanfattning Sålunda är mångfalden i arbetsmiljön mycket viktig i den samtida omvårdnaden. Tidigare uppsats om teknisk utvärderingsrapport. Nästa Påverkar sociala medier uppsats om homosexuella rättigheter. Söka efter:. Våra fördelar Professionella skribenter Plagiat Gratis tidningar Vänlig kundsupport Rimliga priser. BESTÄLL NU. Gratis extramaterial Plagiat GRATIS uppsatser GRATIS Titelsida GRATIS Bibliografi GRATIS Formatering GRATIS leverans.


Det kan vara något som påverkar en organisation positivt eller negativt. I medelstora och större organisationer är mångfald något som nästan alltid finns, så det kan vara en mycket viktig fråga. Det finns så […]. Mångfald är konsten att tänka självständigt tillsammans eftersom livet skulle vara tråkigt om alla var likadana. Efter många år av identiska anställningar har företag skapat en mångsidig arbetsmiljö för sina anställda. Medeltida företag bestod mestadels av manliga arbetare från […]. Mångfald och kulturella frågor på arbetsplatsen Effektiviteten hos en mångfaldig arbetsplats beror på personalens och ledarskapets öppenhet att acceptera förändringar, såväl som hur de engagerar andra från olika bakgrunder.


Den består av många […]. Organisationer blir mer mångfaldiga och en viktig aspekt är kultur, en viktig anledning till denna mångkulturella miljö är att fler företag utökar sin verksamhet över hela världen och en viktig konsekvens av detta är immigrationsprocessen. Enligt Permanent Residents Data IRCC tar Kanada emot befolkning från över länder […]. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Mest populära uppsatsämnen om mångfald på arbetsplatsen utarbetade av våra experter:. I ett papper utforska en arbetsplatsorganisation och deras policyer kring mångfald. Analysera mångfalden i organisationen och utveckla en rapport om hur du skulle ta med en ny workshop, evenemang eller talarserie till organisationen för att berika deras inställning till mångfald.


Om organisationen redan har ett bra program på plats, fundera på hur du kan bidra till det de redan har. Du kan också titta på offentlig information om en organisation på webbplatsen. Hem Beställ inloggning. Vi tolererar inget plagiat och använder olika plagiatkontroller för att säkerställa att alla papper är helt original och unika. Hoppa till innehållet. Alternativ 2: Värdera mångfald i arbetsplatsen Rapport I ett papper utforska en arbetsplatsorganisation och deras policy kring mångfald. För denna uppgift bör du fokusera på ras och etnicitet, eftersom denna modul handlar om ras och etnicitet, men notera också att mångfald inkluderar förmåga, ålder, religion, kön, sexualitet, etc.

No comments:

Post a Comment